ΤO ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ | ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ

Στην Pro Soccer Academy εργαζόμαστε και παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους που θέτουμε για τους αθλητές μας, που δεν είναι άλλοι από την ποδοσφαιρική εμπειρία και εξέλιξη.

Μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας ήταν και η αποστολή των τμημάτων Κ12-Κ14 και Κ16 στην Αθήνα, το τριήμερο 24-26 Μαρτίου. Μια αποστολή με αγωνιστικό ενδιαφέρον και πολλαπλά οφέλη. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις προπονητικές εγκαταστάσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΕΚ, και επιπλέον να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα.

Το γεγονός ότι οι αθλητές μας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις όπου προπονούνται καθημερινά ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, τους οποίους συνάντησαν από κοντά, καθώς και η επίσκεψη σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως αυτές της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι από μόνο του μια εμπειρία ζωής για τους αθλητές της Pro Soccer Academy. Οι παίκτες μας είχαν την τύχη να δεχθούν την εξαιρετική φιλοξενία των στελεχών και αθλητών των 2 ΠΑΕ, με τους οποίους, εκτός των αγώνων, αντάλλαξαν απόψεις και δημιουργήθηκαν νέες φιλίες.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, τα τμήματα της Pro Soccer Academy ανταπεξήλθαν εντυπωσιακά έναντι του επιπέδου και του ρυθμού των δυο αντιπάλων μας, σε κάθε ηλικία. Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και εξαιρετικά χρήσιμοι για τεχνικά και προπονητικά συμπεράσματα. Μέρος της επιτυχίας μας, η αναγνώριση και η θετική εντύπωση των στελεχών των ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΕ ΑΕΚ, για το εξαιρετικό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο της Pro Soccer Academy, καθώς και η διάθεσή τους για περαιτέρω συνεργασία.

Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και πρέπει να είναι δημιουργικός, δεν θα μπορούσαμε το απόγευμα του Σαββάτου να μην επισκεφθούμε το Μουσείο Ακροπόλεως. Οι αθλητές μας περιηγήθηκαν για ώρες στο μουσείο και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εκθέματα.

Επειδή στην Pro Soccer Academy είμαστε περήφανοι για το ανθρώπινο δυναμικό μας, αξίζει να αναφέρουμε ότι την αποστολή έφεραν σε πέρας οι προπονητές των τμημάτων, Τζέλης Γρηγόρης, Κρινίτσας Αντώνης, Χαλιμάς Γιώργος και Μπεγκλής Θάνος.

Θερμές ευχαριστίες στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την εξαιρετική φιλοξενία.

Leave a Reply