ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΡΤΣΑΣ

Ο Γιώργος Γκούρτσας κατάγεται από τη Νιγρίτα  Σερρών. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα την προπονητική ποδοσφαίρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο ‘’Sport Management and Marketing’’ (ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ) καθώς και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A’. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων με επιστημονικές δημοσιεύσεις σε τομείς όπως η προπονητική αναπτυξιακών ηλικιών, η οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού, η ανάλυση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, κ.α. Είναι εκπαιδευμένος στις πρώτες βοήθειες στους αθλητικούς χώρους (BLS/AED Provider Course / European Resuscitation Council). Μιλάει την Αγγλική γλώσσα και είναι γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε ακαδημίες της Θεσσαλονίκης ως προπονητής και ως τεχνικός διευθυντής. Από το 2010 εργάζεται στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως προπονητής και σκάουτερ. Από το 2020 διδάσκει στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, στην ειδικότητα της προπονητικής ποδοσφαίρου. Είναι ιδρυτής της Pro Soccer Academy.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΡΙΝΙΤΣΑΣ

O Αντώνης Κρινίτσας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (προπονητική ποδοσφαίρου).Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA C’. Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά αποσύρθηκε λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προπονητική ποδοσφαίρου στις αναπτυξιακές ηλικίες. Έχει εργαστεί σε διάφορες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης (Μελιτέας, Πρωταθλητές Πεύκων, Toumba FC) και τα τελευταία εφτά χρόνια εργάζεται στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έχει εργαστεί επίσης για δύο χρόνια ως εκπαιδευτής ποδσφαίρου στο ιδιωτικό σχολείο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Μιλάει την Αγγλική γλώσσα και είναι γνώστης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι προπονητής στην Pro Soccer Academy από τον Αύγουστο του 2019.​​​​​​​​

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗΣ

Ο Δημήτρης Τσοπουρίδης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα την προπονητική ποδοσφαίρου και κάτοχος πτυχίου προπονητικής UEFA Β. Έχει εξειδίκευση στην ατομική βελτίωση αθλητών και τη λειτουργική προπόνηση. Στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε αρκετές ακαδημίες της Θεσσαλονίκης. Είναι εκπαιδευμένος στις βασικές τεχνικές πρώτων βοηθειών. Μιλάει την Αγγλική γλώσσα και είναι γνώστης προγραμμάτων Η/Υ. Είναι προπονητής στην Pro Soccer Academy από τον Αύγουστο του 2020.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΖΕΛΗΣ

Ο Γρηγόρης Τζέλης κατάγεται από τα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου και είναι κάτοχος πτυχίου προπονητικής UEFA Β. Ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ανθρώπινη Απόδοση, με ειδικότητα Άσκηση για πρόληψη και αποκατάσταση στο ΑΠΘ το 2022, με υποτροφία αριστείας. Διαθέτει πτυχίο soccer performance analysis και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια, σχετικά με την προπονητική και την φυσική κατάσταση. Είναι εκπαιδευμένος στις πρώτες βοήθειες (BLS/AED Provider Course / European Resuscitation Council), έχει γνώσεις Αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι στην ομάδα της Pro Sooccer Academy από το 2017.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΙΜΑΣ

Ο Γιώργος Χαλιμάς έχει καταγωγή από Πρέβεζα, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και έπαιζε ποδόσφαιρο Γ εθνική. Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών και παλιότερα υπήρξε προπονητής στον Πρωτέα Εύοσμου, στον Φοίνικα Πολίχνης, στον Έσπερο Τερψιθέας και στον ΑΣ μυγδονας. Μιλάει αγγλικά, έχει πτυχίο υπολογιστών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τον έλεγχο και τη βελτίωση της εκρηκτικότητας στο ποδόσφαιρο, τη σημαντικότητα της ανάλυσης της απόδοσης στις αναπτυξιακές ηλικίες, και την προσέγγιση των τακτικών στόχων στην περίοδο προετοιμασίας στην αγωνιστική περίοδο. Είναι στην ομάδα της Pro Sooccer Academy από τον Αύγουστο του 2021.

ΘΑΝΟΣ ΜΠΕΓΚΛΗΣ

Ο Θάνος Μπεγκλής γεννήθηκε το 2002, σπουδάζει στο 3ο έτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και κατοικεί στο Φίλυρο. Είναι κάτοχος του proficiency στα αγγλικά και πιστοποίησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε σεμινάριο 9 μηνών στην ειδική αγωγή (Ανίχνευση, Διαφοροδιάγνωση και Παρέμβαση). Ακόμα είναι εκπαιδευμένος στις πρώτες βοήθειες (BLS Provider/European Resuscitation Council).Έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Κισσού Χορτιάτη και αγωνίζεται στην Α κατηγορία της ΕΠΣΜ με την ΑΕ Φίλύρου.