Ακαδημια

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Είναι μία ατέρμονη συζήτηση που αγγίζει τους πάντες. Από τα παιδιά που κλωτσούν μία μπάλα σε μία αλάνα, μέχρι τον Μέσσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ανταγωνίζονται στο πιο υψηλό επίπεδο που υπάρχει. Τι είναι το ποδόσφαιρο; Είναι ένα παιχνίδι; Είναι μία σκληρή βιομηχανία; Είναι χαρά; Είναι απλά μία δουλειά; 

Για εμάς στην Pro Soccer Academy το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα κι αυτό θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά μας. 

Η Ακαδημία μας δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει σε παιδιά από 5 έως 17 ετών ένα πλήρες και μακροχρόνιο πρόγραμμα διδασκαλίας και εκπαίδευσης πάνω στο ποδόσφαιρο. 

Η αποστολή μας όμως είναι πολλαπλή. Στη βάση της αφορά την αθλητική ανάπτυξη των παιδιών και φυσικά την αμιγώς ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση. 

Επιπρόσθετα όμως, πάντα σε συνεργασία με καταρτισμένους ανθρώπους και επιστήμονες, προσεγγίζουμε τη δουλειά μας και παιδαγωγικά, με έμφαση στην ψυχολογία των αθλητών, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί και η ψυχαγωγία των παιδιών που συμμετέχουν στα τμήματά μας. 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε αθλητές με προσωπικότητα, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού σε συναθλητές, προπονητές και αντιπάλους, αλλά φυσικά στο ίδιο το άθλημα. 

Προσδοκούμε στην ατομική βελτίωση των παιδιών, ώστε κάθε αθλητής να κάνει ένα ποδοσφαιρικό βήμα εμπρός μέσα από το πρόγραμμά μας και να ανελιχθεί, ώστε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.