ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ PRO SOCCER ACADEMY ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μοναδικές στιγμές για τους παίκτες της Pro Soccer Academy, να αναμετρηθούν με τα τμήματα των FK Partizan Beograd, FK Red Star και OFK Beograd

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ PRO SOCCER ACADEMY ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Το τετραήμερο 16-19/6/2022 αποτέλεσε ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό βήμα εμπρός για την Pro Soccer Academy. Για πρώτη φορά, οι αθλητές μας ταξίδευσαν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι της Σερβίας, για να αγωνιστούν απέναντι σε διεθνούς φήμης και καταξίωσης συλλόγους, οι οποίοι συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης.

Μοναδικές στιγμές και εμπειρίες για τους παίκτες της Pro Soccer Academy, να αναμετρηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα των FK Partizan Beograd, FK Red Star και OFK Beograd. Αν μιλήσουμε για την ιστορία και το επίπεδο των ομάδων, θα αντιληφθούμε και τις διαφορές σχετικά με το ποδοσφαιρικό προϊόν. Κατάκτηση του UEFA CHAMRIONS LEAGUE για τον Ερυθρό Αστέρα, σειρά πρωταθλημάτων και κυπέλλων για την Παρτιζάν και αμέτρητοι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται και πρωταγωνιστούν στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στο champions league και στην Εθνική Σερβίας.

Αξιολογώντας την αγωνιστική εικόνα των τμημάτων μας, σε όλα τα παιχνίδια εμφανιστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί, κερδίζοντας και ορισμένα από αυτά, όπως με τον Ερυθρό Αστέρα στην Κ15 και την OFK στην Κ17, αποτέλεσμα της οργανωμένης και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στην Pro Soccer Academy.

Εκτός των αγώνων, οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα προπονητικά κέντρα των ομάδων καθώς και στα επιβλητικά γήπεδα από τους ιθύνοντες αυτών. Άξιο αναφοράς είναι η εγκάρδια φιλοξενία από τους Σέρβους και η δυνατότητα που μας έδωσαν να γίνουν τα παιχνίδια αυτά στα αθλητικά τους κέντρα.

Επειδή το 3ήμερο δεν είναι μόνο αγωνιστικού ενδιαφέροντος, οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κέντρο της πανέμορφης πόλης του Βελιγραδίου, να φωτογραφίσουν σημαντικά μνημεία και να χαλαρώσουν στα μεγάλα πάρκα της.

Το παρθενικό μας ταξίδι στο εξωτερικό στέφθηκε από επιτυχία οργανωτική και αγωνιστική. Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική παρουσία όλων στην αποστολή.

Το ταξίδι στη Σερβία θα αποτελεί την ομορφότερη ανάμνηση για τους αθλητές μας, μέχρι το επόμενο…..!

Leave a Reply